17 d’abr. 2007

Sobre enquestes

A dia d'avui els resultats de la primera enquesta han estat aquests:

(per veure-la gran, clicla la imatge)

Recordeu que l'enquesta segueix oberta a l'enllaç que apareix a sota de la nova i que és aquest.

Alguns comentaris:
  • Tant com necessari... Jo diria que hi ha altres prioritats, però no fa mal a ningú tampoc i així s'arregla un poc l'entrada del poble.... Salut!
  • no només fa falta un monument a mi i a tots els treballs antics. P.D. NO CREIEU QUE HI HAN ENQUESTES MILLORS QUE FER??
  • es una llastima que només s'enrecorden de mi quan hi hagen eleccions pero be... Per cert si posen vegetació al voltant segur que la regen per degoteig quina poca vergonya.
  • Ara volen inaugurarlo la setmana que ve, en plena precampanya. No tenen vergonya
Podeu llegir-los tots anant al mateix enllaç d'abans.

[NOTA: sembla que aquesta enquesta i l'altra no són del gust d'alguns opinadors, com es pot veure als comentaris de la segona que hem posat: ens han dedicat fins i tot una entrada al fòrum del col·lectiu AIXA! Moltes gràcies, però no som tan importants. Des d'ací unes puntualitzacions al que graciosament es diu a l'esmentat fòrum:
  • Ara sou vosaltres els qui poseu les normes per a confeccionar enquestes? No sé si te n'hauràs adonat del caràcter humorístic tant dels items com d'alguns dels comentaris: no s'ha d'anar tan seriós per la vida, home! Per cert, les enquestes, com sabràs, depenen del que pretén aconseguir el que les posa, o creus que les que van incloent al col·lectiu que acull el teu fòrum no donaran com a resultat el que prèviament desitja l'enquestador? Això es diu enquestes guiades -eixa que pregunta sobre el Rockòdrom no té desperdici: clar que estarem d'acord amb un local amb les característiques que assenyala la pregunta! Però com el rockodrom??? Eixe és l'exemple de local que es desitja per a la jovenalla? Gran seguretat, gran ubicació, quin glamour!
  • Sobre polítiques de bar: molt profundes les referències al sant Antoni. Això és alta política, tu! Ens recorda fins i tot a la que es feia en premsa amb una tal Alegria.
  • Participació: a veure si obriu el fòrum (que es diu Participa), a tothom, perquè queda força malament això del final (haver d'enregistrar-se no facilita massa la participació):
No pots publicar nous temes en aquest fòrum
No pots respondre a temes en aquest fòrum
No pots editar els teus missatges en aquest fòrum
No pots esborrar els teus missatges aquest fòrum
No pots votar a les enquestes en aquest fòrum


Bé, massa espai. Desitgem que aquests fòrums servesquen per al que suposadament s'han creat, per a donar veu i participació a la gent del poble i no per a convertir-se en el típic pim-pam-pum de fira.]

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú recorda quin era el programa electoral del Psoe Pedreguer ??
Es que algu pensa que cambiaran les coses tornant a ser eligits?
Tot ha segut crispasió i mala gestió. Quina vergotnya !!! Señor Vicent.

Anònim ha dit...

Hola companys!

Pel que digueu de que al fòrum de l'Aixa hi ha que registrar-se, si és cert, hi ha que fer-ho, però el cas és que es tracta de models o plantilles de fòrum que estan ja programades i el normal és registrar-se. En qualsevol cas, només té accès a les dades el webmaster i cap dels altre usuaris les coneixem. T'ho assegure.

Vinga animeu-se!

Salut!

Anònim ha dit...

Sóc el mateix anònim del missatge anterior. Se m'ha ocorregut que sempre podeu donar un compte de correu en el que no estiga el vostre nom ni res que vos identifique (inclús podrieu provar de posar-ne un de fals, , jo no ho he fet, no se si funcionarà)

Vinga que serà divertit.