2 de maig 2007

L'autèntic monument al sequier

Un anònim o anònima ens envia el que, segons ell o ella, és l'autèntic monument al sequier: una escultura amb sentiment, senzilla, vertadera i amb una peça fonamental per a tot sequier, l'aixà. Ací teniu la foto:


...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'opinió l'autor de la fotografia. És molt més representativa i segons s'aprecia no ha sigut necessària una despesa desorbitada com la de la rotonda.

Anònim ha dit...

Farà 4 anys quant entraren al ajuntament de Pedreguer el bipartit PSOE - AIXA segons paraules d`ells ens varen asegurar que farien bullir Pedreguer, amb això no s`han enganyat.Pedreguer està que bull, millor did en flames, endeutats fins a la coroneta i senyores sense fer res, si no miren i comproven, i jo pregunte: ¿serem tant torpes de tornar-los a votar?

Anònim ha dit...

Molt bonica es la participació ciutatana i si esta ben portá, tot siga did.Pero seben com la utilitzen, pues si les coses van bé els politics del AIXA son els que han fet la bona feina, i si les coses van mal son els de la participació ciutatana que no la fet bé.Jo pense que cuant vote a un partit es per que treballe, i no que pose a treballar i a dicidir el futur del poble a 14 persones que no en segut elegides per ningú. Recorde en un Plé que el regidor d`hisenda del AIXA ens vá dir: un politic deu de cobrar muntó, jo li dic i treballar també muntó ganduls

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per confiar en nosaltres i deixar el teu comentari ací, però com hauràs pogut observar ens hem traslladat i, per tant, preferiríem que a partir d'ara t'adreçares a la nova adreça->

http://www.blocpedreguer.cat

Moltes gràcies!